Trainers van het programma Het Begint Bij Mij voor opvoeders doorlopen 3 fases.

Fase van kennismaking met programma Het Begint Bij Mij

Dit is nodig omdat wij uit ervaring weten dat je alleen een goede trainer kunt worden van Het Begint Bij Mij, wanneer je alle oefeningen een keer zelf hebt uitgevoerd en de meerwaarde ervan in je eigen leven en/of werk hebt ervaren. Alleen dan kun je jouw persoonlijke ervaringen benutten als trainer. Onderaan deze pagina zie je een briefje, dat een ouder schreef aan een van onze trainers. Dat maakt alles duidelijk toch? Er zijn verder geen opleidingseisen om te mogen starten aan het train de trainer programma.

Fase van leren en toepassen van theorie, oefeningen (train de trainer programma)

Deze fase bestaat grofweg uit deze 3 elementen:

  • Inzicht in de achterliggende bedoeling van de training, de bouwstenen, de theorie en de oefeningen.
  • Oefenen en leren van vaardigheden voor het geven van groepstrainingen in het algemeen.
  • Op een persoonlijke wijze, met je eigen ervaringskennis en verhalen vormgeven en oefenen van de verschillende onderdelen van de training voor opvoeders.

Fase als trainer

In deze fase staan blijven leren en jezelf te blijven ontwikkelen als trainer centraal. We stimuleren het gesprek tussen trainers onderling en bieden interessante trainersdagen aan die je niet wilt missen.

Programma en prijzen van train de trainer

Bij een deelnemersaantal van min. 8 en max. 12 zijn de kosten € 1900,- per deelnemer. Dit bedrag is inclusief de kosten voor de locatie, drinken, lunche en materialen. Voor incompany trainingen kunnen we een lager tarief hanteren.

Het programma voor de train de trainer wordt verdeeld over 6 dagen van 8 uur, aangevuld met een halve dag examen.

Neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt. We zijn momenteel bezig met de aanvraag van SKJ accreditatie voor dit train de trainer programma.