Train de trainer van Het Begint Bij Mij voor opvoeders

Voorwaarde om te starten

Trainer van Het Begint Bij Mij kun je worden als je zelf hebt deelgenomen aan de training voor opvoeders of voor professionals en de principes van Het Begint Bij Mij omarmt. We geloven dat je alleen een goede trainer kunt worden van Het Begint Bij Mij, wanneer je alle oefeningen een keer zelf hebt uitgevoerd en de meerwaarde ervan in je eigen leven en/of werk hebt ervaren. We vinden het belangrijk dat je jouw persoonlijke ervaringen benut als trainer. Onderaan deze pagina zie je een briefje, dat een ouder schreef aan een van onze trainers. Dat maakt alles duidelijk toch?

Er zijn verder geen opleidingseisen om te mogen starten aan het train de trainer programma.

Inhoud

Grofweg bestaat de train de trainer uit deze 3 elementen:

  • Inzicht in de achterliggende bedoeling van de training, de bouwstenen, de theorie en de oefeningen.
  • Oefenen en leren van vaardigheden voor het geven van groepstrainingen in het algemeen.
  • Op een persoonlijke wijze, met je eigen ervaringskennis en verhalen vormgeven en oefenen van de verschillende onderdelen van de training voor opvoeders.

Programma en prijzen

Bij een deelnemersaantal van min. 8 en max. 12 zijn de kosten € 1900,- per deelnemer. Dit bedrag is inclusief de kosten voor de locatie, drinken, lunche en materialen. Voor incompany trainingen kunnen we een lager tarief hanteren.

Het programma voor de train de trainer wordt verdeeld over 6 dagen van 8 uur, aangevuld met een halve dag examen.

Neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt. We zijn momenteel bezig met de aanvraag van SKJ accreditatie voor dit train de trainer programma.