De kern van de boodschap van Het Begint Bij Mij is:

Jij kunt voor je kind(eren) de ouder/opvoeder worden die je zou willen zijn!

Iedere trainer geeft de training op zijn eigen persoonlijke wijze gebruikmakend van verhalen en persoonlijke ervaringen. Wilt u als ouder meedoen met een training, informeer dan of er bij u in de gemeente een aanbod beschikbaar is.

Aanbod groepstrainingen voor opvoeders

Wanneer u als gemeente of organisatie (nog) geen eigen trainers heeft en wel deze training wilt aanbieden aan een groep ouders dan kunnen wij dit voor € 4500,- per groep verzorgen. U krijgt voor dit bedrag:

  • 7 Bijeenkomsten van 3 uur begeleid door een ervaren trainer
  • Werkboeken en andere materialen voor alle deelnemers (NL of Engels)
  • Een hapje en een drankje
  • Basic monitoring en evaluatie

Exclusief: huur van locatie

Aan deze groepstraining kunnen maximaal 10 personen deelnemen. Er mogen 2 professionals meedraaien als deelnemer in een groep. Deze professionals kunnen hierna doorstromen naar het train de trainer programma van Het Begint Bij Mij voor opvoeders. Het is ook mogelijk om je als groep professionals op te geven voor dit programma voor opvoeders.

Train de trainer

 

Toolkits Het Begint Bij Mij

Deelnemers worden na de training gestimuleerd om elkaar te blijven ondersteunen in een supportgroep. De trainers zijn hier in het begin nog bij betrokken en Het Begint Bij Mij verstuurd toolkits om de groepen op weg te helpen.

Het Begint Bij Mij in een handomdraai: