De kern van de boodschap van Het Begint Bij Mij is:

Jij kunt voor je kind(eren) de ouder/opvoeder worden die je zou willen zijn!

  • Wil jij een positief voorbeeld zijn voor je kind?
  • Wil jij samen met anderen leren?
  • Wil jij zelf bepalen wat je belangrijk vindt?
  • Wil jij gewoon aan de slag?
  • Wacht jij op andere hulpverlening?

 

Herken jij jezelf in de bovenstaande punten? Dan vind je het vast leuk om alvast te kijken wat je in deze training gaat doen.

kennismaken met de inhoud van het ouderprogramma

Iedere trainer geeft de training op zijn eigen persoonlijke wijze gebruikmakend van verhalen en persoonlijke ervaringen. Wilt u als ouder meedoen, kijk dan even via de link hieronder of er al trainers zijn bij u in de buurt. Zit er bij jou in de regio nog geen trainer, neem dan contact met ons op via info@peer3.nl. Wie weet kunnen wij samen met u iets regelen met uw gemeente.

Overzicht trainers per regio in Nederland

Ben jij een hulpverlener of werk je bij een gemeente en herken je dat de ouders voor wie je werkt de bovenstaande vragen hebben? Scroll dan verder naar beneden om meer te lezen over de mogelijkheden voor een groepsaanbod voor ouders of het opleiden van eigen trainers.

Kennismaken met de oudertrainingen

Wanneer u als gemeente of organisatie (nog) geen eigen trainers heeft en wel deze training wilt aanbieden aan een groep ouders dan kunnen wij dit voor € 4500,- per groep verzorgen. U krijgt voor dit bedrag:

  • 7 Bijeenkomsten van 3 uur begeleid door een ervaren trainer
  • Werkboeken en andere materialen voor alle deelnemers (NL of Engels)
  • Een hapje en een drankje
  • Basic monitoring en evaluatie

Exclusief: huur van locatie

Aan deze groepstraining kunnen maximaal 10 personen deelnemen. Er mogen 2 professionals meedraaien als deelnemer in een groep. Deze professionals kunnen hierna doorstromen naar het train de trainer programma van Het Begint Bij Mij voor opvoeders. Het is ook mogelijk om je als groep professionals op te geven voor dit programma voor opvoeders.

Train de trainer

 

Toolkits Het Begint Bij Mij

Deelnemers worden na de training gestimuleerd om elkaar te blijven ondersteunen in een supportgroep. De trainers zijn hier in het begin nog bij betrokken en Het Begint Bij Mij verstuurd toolkits om de groepen op weg te helpen.

Het Begint Bij Mij in een handomdraai: