‘Ons transformatorhuisje’

Afgelopen jaren hebben we in diverse projecten, onderzoek en bij het programma HetBegintBijMij ervaring opgedaan over transformatieprocessen op allerlei niveaus: van jeugdigen tot ouders, van professionals tot organisaties en de gemeenten.

Deze ervaring hebben we gebundeld in 4 bouwstenen die essentieel zijn om duurzaam patronen te doorbreken. De bouwstenen vormen ons kaderĀ om de huidige stand van zaken in beeld krijgen en om nieuw beleid te ontwikkelen. De kracht van de bouwstenen is dat deze zowel toegepast kunnen worden in trainingen voor ouders, jeugdigen en professionals, als voor transformatieprocessen in organisaties en gemeenten.

De bouwstenen zitten in een zogenaamd ‘transformatorhuisje’ met een dak dat visualiseert dat de transformatie duurzaam geborgd is. In het transformatorhuisje wordt bestaande energie (kennis, ervaring en motivatie) omgezet in energie die duurzamer, bruikbaarder en zuiniger is. Het is een praktisch toepasbaar kader voor het vormgeven van transformatieprocessen op allerlei niveaus (beleid, persoonlijk en organisatie).

Dit is een algemeen ‘transformatorhuisje’.

Samen met onze opdrachtgever vullen we de bouwstenen voor een optimale transformatie. Nieuwsgierig hoe het transformatorhuisje voor ontwikkeling van beleid er uit kan zien? Of een persoonlijk transformatorhuisje voor ouders, jeugdigen en professionals?

Een visualisatie van onze werkwijze

Transformatorhuisje peer3

Aanpak peer3 kader voor transformatieprocessen 'transformatorhuisje'

Er zijn nog geen reacties op dit bericht geplaatst.
Plaats uw reactie

Copyright © PEER 3 2020 | Webdesign& Realisatie : DO IT-online