Peer3

Peer3 is opgericht door drie zussen ‘Peerenboom’ met ervaring in het preventieve jeugdveld en de geïndiceerde jeugdzorg. In de loop der jaren is Peer3 versterkt met meerdere maten die aanvullend zijn in expertise en talenten.

Wij pakken uitdagingen op binnen de (keten van de) jeugdhulpverlening in samenspel met elkaar en onze opdrachtgevers. Door nauwe relaties met netwerken als de associatie voor jeugd, FICE NL, het nji, de vng en ervaringsdeskundigen zijn wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Onze betrokkenheid bij het welzijn van jeugd, gezinnen en professionals maakt ons tot een gedreven samenwerkingspartner. Ons transformatorhuisje is een praktisch toepasbaar kader om de actuele energie (kennis, ervaring en motivatie) om te zetten in energie die bruikbaarder, duurzamer en zuiniger is met als doel dat het belang van kinderen en gezinnen zo goed mogelijk gediend wordt. Onze aanpak samengevat in een plaatje:

Lees meer over onze aanpak

Uitgelicht:

HetBegintBijMij

Peer3 adviseert niet alleen vanaf de zijlijn, maar ontwikkelt zelf ook programma's voor professionals, ouders en jeugdigen. Een daarvan is het programma 'HetBegintBijMij', een groepstraining die helpt bij de structurele aanpak, door te beginnen bij de basis: een positief zelfbeeld, verantwoordelijkheid nemen voor je leven en dat van je gezin en een goede onderlinge communicatie.

Onder het motto ‘Het Begint Bij Mij!’ helpt het programma om oude, negatieve patronen om te buigen in nieuwe, positieve patronen. 

Laatste berichten
Bekijk alle berichten
Copyright © PEER 3 2019 | Webdesign & Realisatie : DO-IT Online