Praktische informatie

Voor ouders

Het Begint Bij Mij (HBBM) is een positieve groepstraining onder leiding van een door ons gecertificeerde trainer.  In de training wordt gewerkt met veel oefeningen, plaatjes, filmpjes en een prachtig werkboek. Trainers mogen de training op hun persoonlijke manier vormgeven en kiezen voor verhalen, voorbeelden, plaatjes en filmpjes die passen bij de groep. Een van de belangrijkste basisprincipes is dat jij zelf bepaalt wat je met anderen deelt en wat je precies wilt leren.

Wil jij als ouder meedoen? Kijk dan even via de link hieronder of er al trainers zijn bij jou in de buurt. Zit er bij jou in de regio nog geen trainer, neem dan contact met ons op via info@peer3.nl. Wie weet kunnen wij samen met u iets regelen met jouw gemeente.

Overzicht trainers per regio in Nederland

Wil je meer weten over deze training? Bekijk dan alvast een aantal filmpjes en oefeningen of lees de ervaringsverhalen van deelnemers en trainers.

Dit vertellen anderen

Voor organisaties

Wanneer u als gemeente of organisatie (nog) geen eigen trainers heeft en wel deze training wilt aanbieden aan een groep ouders dan kunnen wij dit voor € 4500,- per groep verzorgen. U krijgt voor dit bedrag:

  • 7 Bijeenkomsten van 3 uur begeleid door een ervaren trainer
  • Werkboeken en andere materialen voor alle deelnemers (NL of Engels)
  • Een hapje en een drankje
  • Basic monitoring en evaluatie
  • Exclusief: huur van locatie

 

Bouwstenen en methodiek

Aan deze groepstraining kunnen maximaal 10 personen deelnemen. Deelnemers worden na de training gestimuleerd om elkaar te blijven ondersteunen in een supportgroep. De trainers zijn hier in het begin nog bij betrokken en wij sturen toolkits per mail om de groepen op weg te helpen.

De impact van HBBM

Flyer Het Begint Bij Mij