Kunt u ook in uw gemeente de training Het Begint Bij Mij inzetten?

Jazeker, dat is op allerlei verschillende manieren mogelijk. We lichten er hieronder twee toe, maar nodigen u vooral uit om contact met ons op te nemen. We gaan graag eerst vrijblijvend met u in gesprek over de uitdagingen die u ervaart in uw gemeente. Samen kijken we dan òf HBBM en in welke vorm HBBM past bij uw uitdaging.

Wij hebben geen HBBM trainers, maar willen wel deze training aanbieden in onze gemeente

Wanneer u als gemeente of organisatie (nog) geen eigen trainers heeft opgeleid en wel deze training wilt aanbieden aan een groep ouders dan kunnen wij dit voor € 4500,- per groep verzorgen. U krijgt voor dit bedrag:

  • 7 Bijeenkomsten van 3 uur begeleid door een ervaren trainer
  • Werkboeken en andere materialen voor alle deelnemers (NL of Engels)
  • Een hapje en een drankje
  • Basic monitoring en evaluatie
  • Exclusief: huur van locatie

Aan deze groepstraining kunnen maximaal 10 personen deelnemen. Deelnemers worden na de training gestimuleerd om elkaar te blijven ondersteunen in een supportgroep. De trainers zijn hier in het begin nog bij betrokken, wij hebben een handboek voor het opzetten van bijeenkomsten met je supportgroep en wij sturen toolkits per mail om de groepen op weg te helpen.

Wij willen professionals en/of ouders met ervaringskennis opleiden tot trainer

Wanneer u trainers wilt opleiden in uw gemeente gaan we hierover graag eerst met u in gesprek. We horen graag wat uw uitdaging is en waarom u denkt dat HBBM daarvoor een oplossing kan zijn. Samen kunnen we dan keuzes maken over de wijken en voor wie het aanbod bedoeld is. Dit bepaalt namelijk ook welke professionals of sleutelpersonen kun je het beste kunt opleiden. Stuur een mailtje naar info@peer3.nl en wij nemen contact met u op.

Voor meer informatie over ons train de trainer programma.

klik Hier

Eind 2022 werden 10 vrouwen met ervaringskennis opgeleid tot (assistent-) trainer. In deze video vertellen 4 van hen over hun ervaring als moeder en als trainer met Het Begint Bij Mij.