“Leuk dat je een kijkje neemt op deze pagina van ‘Het Begint Bij Mij’ voor ouders! Op deze pagina delen we verhalen, filmpjes, oefeningen en plaatjes. Zo kun je een beetje zien wat we doen, hoe onze trainers werken en hoe andere ouders het vonden. Klik vooral op de plaatjes om ze beter te kunnen lezen, bekijk de video’s die jou interessant lijken en probeer alvast een paar oefeningen uit.”

Flyer van de training – praktische informatie

Op onze flyer staat ook praktische informatie over de bouwstenen van de training en het aantal bijeenkomsten.

Wil jij als ouder meedoen? Kijk dan even via de link hieronder of er al trainers zijn bij jou in de buurt of bij het kopje agenda op deze website. Zit er bij jou in de regio nog geen trainer, neem dan contact met ons op via info@peer3.nl. Wie weet kunnen wij samen met u iets regelen met jouw gemeente.

Overzicht trainers per regio in Nederland

 

In de onderstaande video vertellen 4 vrouwen over Het Begint Bij Mij

 

Je kunt een paar filmpjes die we gebruiken in de training hier al bekijken. Ze zijn ontroerend en leerzaam!

Filmpjes bekijken

Je kunt al een paar oefeningen uit de training uitproberen. Deze oefeningen zijn ook zonder de training te begrijpen.

Oefeningen bekijken

De 2 filmpjes hieronder hebben gemaakt om te laten zien hoe belangrijk jouw voorbeeldrol als ouder is en  waarom het belangrijk is om je eigen tankstation te vullen. Dit zijn twee onderwerpen waar we in de training mee aan de slag gaan.

Vind je het leuk om alvast zelf aan de slag te gaan?

Bekijk dan eens onze toolkits, deze sturen we naar iedereen die de training heeft gevolgd zodat je ook daarna nog met alles wat je hebt geleerd aan de slag kunt blijven. Deze toolkits zijn natuurlijk ook interessant als je de training nog niet hebt gevolgd.

Toolkits Het Begint Bij Mij

Maak kennis met onze trainers van Het Begint Bij Mij

Dit zeggen zij over ‘Het Begint Bij Mij’

Onze trainers worden getraind om de training op hun eigen manier te geven. Zij mogen hun persoonlijke ervaringen benutten om opdrachten en informatie duidelijker te maken. Zij hebben allemaal zelf ook de training moeten doorlopen als deelnemer en weten dus precies hoe het voelt om een oefening te doen. Dit schreef een deelnemer aan een van onze trainers:

Video’s met een opdracht

We hebben 3 video’s gemaakt waarin we eerst informatie geven over de emotionele ontwikkelingsfase waarin een kind zit. Aan het einde van de video krijg je een opdracht / een vraag waar je zelf thuis mee aan de slag kunt. In de training komen de 3 emotionele ontwikkelingsfases ook aan bod. Als je deze video’s nu al bekijkt, ben je alvast goed voorbereid 😉

Ervaringen en inzichten van deelnemers op onze tegelmuur

We hebben een inspiratiemuur gemaakt met daarop uitspraken van deelnemers op tegels. Het zijn inzichten en ervaringen die zij opdeden door de training.