93% ouders ervaart positieve invloed

Onze trainers vragen ouders om na de groepstraining Het Begint Bij Mij een vragenlijst in te vullen. Bij de vraag of ouders nog iets willen zeggen tegen hun trainer komen hartverwarmende reacties naar voren zoals deze:

“Complimenten aan trainers hoe ze mensen op hun gemak hebben laten voelen! Door de mensen voor te laten lezen en elkaar te vertellen wat hun antwoorden waren bij opdrachten voelden zelfs de meest gesloten mensen zich steeds meer op hun gemak en was er al heel snel een vertrouwensband in de groep, bijzonder om mee te maken! Ik heb de training al aan meerdere mensen aanbevolen, er zijn zoveel onzekere vrouwen die het beste voor hun kinderen willen maar verdrinken in hun onzekerheid en een ruggensteun missen. Ik had het voor geen goud willen missen!”

“Dankjewel voor je verhalen en jezelf. Het was een verademing om met deze groep mee te doen en dat komt zeker ook door onze trainer! Dankjewel dat je me hebt uitgenodigd. Dit was precies wat ik nodig had en waardoor ik mezelf zoveel meer gun en dat ik heel belangrijk ben!”

“Ik vond de lessen heel leuk, leerzaam, ik wilde dat ik al die dingen eerder wist. Want je leeft door en je staat niet stil bij sommige dingen. Ook een goed gevoel dat je er niet alleen voor staat.”

Link naar meer reacties

De investering meer dan waard

De resultaten van alle ingevulde vragenlijsten hebben we hieronder samengevat in een overzicht. Een enorme positieve impact, zeker als je bedenkt dat dit een groepstraining is en dat een aantal ouders elkaar na de training ook nog blijft ondersteunen. Deze investering verdient zich zeker terug!