‘Kinderen zien, kinderen doen -> mensen zien, mensen doen’

Wij zijn een maatschap die met onze keuzes en ons gedrag een voorbeeld willen zijn voor anderen. Na jaren in opdracht te hebben gewerkt aan beleidsadviezen, visie trajecten en losse projecten in de jeugdhulpverlening, gooien wij daarom het roer om. Vanaf nu draait al ons werk om het uitdragen van het motto en programma ‘Het Begint Bij Mij’ (HBBM). Wij voelen ons hierbij wel een beetje als helden op sokken, het is namelijk best spannend om een nieuwe weg in te slaan, zonder precies te weten waar het naartoe gaat.

Waarom kiezen wij hier dan toch voor?

Wij geloven in de kracht van mensen. Iedere verandering kan beginnen bij jezelf, bij één individu, één ouder, één professional, één bestuurder, één beleidsmaker die het verschil maakt voor het leven van één kind. Met onze HBBM tools en HBBM trainingen zetten wij mensen aan tot DOEN, doen wat nodig is om ieder kind de kans te geven om hun eigen levensweg vorm te geven. Wij zijn ervan overtuigd dat wij de meeste impact kunnen maken door zoveel mogelijk kinderen, ouders en professionals te bereiken met ‘Het Begint Bij Mij’.

Mensen vormen de belangrijkste schakels in de keten van jeugdhulpverlening. De mensen in gezinnen en het netwerk, de mensen die werken in de  jeugdhulpverlening, de mensen die werken als bestuurder en als beleidsmakers voor jeugd. Met ons programma Het Begint Bij Mij versterken wij deze schakels en versterken we de onderlinge verbindingen, met als uiteindelijk doel: Een veerkrachtige SAMENleving en een stevige pedagogische basis voor kinderen.

Onze passie voor Het Begint Bij Mij is ook wat ons als maten van Peer3 met elkaar verbindt zoals je kan zien in de onderstaande routekaart. (klik op de afbeelding als je het beter wilt kunnen lezen)

Het Begint Bij Mij helpt om antwoord te vinden op de vraag:

“Hoe kan ik die positieve, sterke schakel zijn in mijn werk en in mijn gezin?”

Team Het Begint Bij Mij 

maten van Peer3