Het Begint Bij Mij transformatietheater

Op 23 mei jl. in Verhalenhuis Belvédère te Rotterdam onder de bezielende leiding van theatermaakster Camie Bonger zagen wij het transformatietheater: een voorstelling van het verhaal van ouders, leerkrachten en trainers over de impact die het programma Het Begint Bij Mij heeft in hun leven.

Iedereen die op het podium stond heeft zelf het programma van HetBegintBijMij doorlopen en een persoonlijke transformatie meegemaakt, als trainer of als deelnemer. Deze positieve verandering gunnen zij iedereen, daarom stapten zij voor één keer op het podium en in de spotlights..

Trainer: “Wat was het spannend! Spannend, om als trainer Het Begint Bij Mij op het podium te staan. Spannend, om uit je ‘comfort zone’ te stappen. Spannend, om je kwetsbaar op te stellen. Het doel van de voorstelling was om op een andere manier Het Begint Bij Mij onder de aandacht te brengen en dat is gelukt! We hebben die middag harten en deuren geopend. Na afloop van het theaterstuk vonden er mooie gesprekken plaats over onder meer de kwetsbaarheid van de professional, de transformatie van ons als persoon en wat dat betekent voor ons vakmanschap.”

Het Begint Bij Mij is een programma dat zich richt op de persoonlijke transformatie van onder andere ouders, medeopvoeders en vakmensen die actief zijn op het terrein van (zorg voor) jeugd.

Terug naar overzicht