Toolkit: Met een twinkeling in je ogen aan het werk!

Deze toolkit is voor alle mensen, bestuurders, professionals, beleidsmakers en ouders, wij gunnen het iedereen om (weer) een twinkeling in z’n ogen te krijgen als je denkt aan je werk, aan je leven of je gezin. Neem de tijd om te ontdekken waar jij echt blij van wordt en kijk of je komend jaar een stapje in de goede richting kunt zetten.

Wij hebben zelf ook stilgestaan en nagedacht.

Onze conclusie was dat ons programma Het Begint Bij Mij veel meer aandacht verdient van ons dan het nu krijgt. Wij gaan hier daarom komend jaar intensiever mee aan de slag. De reden daarvoor is dat als we terug kijken over de afgelopen jaren, onze meest blije herinneringen te maken hebben met de mooie, dankbare en blije berichten over positieve veranderingen die Het Begint Bij Mij in gang heeft gezet, bij zowel professionals als bij ouders.

Daarnaast komen we in de verschillende opdrachten die wij doen steeds tot de conclusie dat er op alle niveaus veel behoefte is aan de principes van Het Begint Bij Mij. Wij denken met Het Begint Bij Mij een puzzelstukje in handen te hebben voor de complexe uitdaging waar de gehele jeugdketen en beleidsmakers voor staat.

Het is tijd dat we het puzzelstukje op zijn plek gaan leggen!

Via de onderstaande link naar onze toolkit heb je ook toegang tot een werkblad waarmee je aan de slag kunt. We zijn benieuwd naar jullie inzichten en oplossingen! Gun je jezelf en je omgeving die twinkeling in je ogen…

Naar de toolkit en werkblad

Terug naar overzicht