YES onze training is SKJ geaccrediteerd!

Onze Het Begint Bij Mij training voor jeugdprofessionals is goedgekeurd door het SJK en daar zijn wij natuurlijk heel blij mee!!! Na jaren investeren in de ontwikkeling van deze training kunnen professionals eindelijk deze training volgen als onderdeel van hun bijscholing. We verwachten in september te starten met een eerst groep, binnenkort publiceren we de data.

In de training gaan we aan de slag met dagelijkse dilemma’s van jeugdprofessionals zoals afstand/nabijheid, overnemen/loslaten, protocol/ruimte nemen, eigen waarden/waarden van gezin of organisatie etc. We stimuleren niet alleen om hierover na te denken, te praten en te schrijven, maar vooral willen we professionals het vertrouwen geven om die dingen te DOEN die zij belangrijk vinden voor kinderen en gezinnen.

Doel HBBM: Professionals nemen de ruimte, lopen buiten de gebaande paden, als dat in het belang van de ontwikkeling van kinderen is. Ze hebben het (zelf)vertrouwen en nemen de verantwoordelijkheid. Ze kunnen hun keuze verantwoorden en verwoorden, zowel naar het gezin als naar hun collega’s en de organisatie.

Lees verder

In company training

Binnen een team is deze training van extra meerwaarde omdat het bijdraagt aan de samenwerking en het werken volgens een gezamenlijke bedoeling. Deze training is dan ook uitermate geschikt voor startende teams die hun samenwerking aan een gezamenlijke ambitie moeten vertalen naar de praktijk. Bestaande teams kunnen door deze training naar elkaar toegroeien en elkaar blijven ondersteunen om veranderingen (persoonlijke of groepsleerdoelen) vol te houden.

We denken graag met u mee hoe deze training voor uw organisatie of team van meerwaarde kan zijn. Heeft u interesse in of vragen over deze training bel of mail ons gerust.

Terug naar overzicht