Voorbeelden van filmpjes die we gebruiken in onze trainingen

Boven het filmpje staat een korte beschrijving.

Deze video is prachtig! Hoe een volwassen man met zichzelf als kind danst.. Hij past heel mooi bij de vraag die we onszelf stellen: “Hoe zou het kind dat ik ooit was denken over de volwassenen die ik geworden ben?” The mirror van Alexandre Desplat

Heldere video met uitleg over de cirkel van invloed en de cirkel van betrokkenheid. Het is belangrijk dat je je aandacht en tijd besteed aan dingen waar je invloed op hebt.

Heel schattig en meteen duidelijk hoe het werkt: Kinderen zien, Kinderen doen. Vader en zoontje voeren een heel ‘gesprek’

Heel geestig hoe een sollicitatiegesprek verloopt als ze mensen interviewen voor de moeilijkste, veeleisende baan ter wereld.. En wat denk je dat die baan is?? Dit is een reclamefilmpje voor een moederdagkaart, maar zo’n prachtige ode aan alle ouders!

Carol Dweck legt het verschil uit tussen een open lerende mindset en een mindset die vast zit. Kinderen die geloven dat intelligentie vastligt ontwikkelen zich minder dan kinderen die geloven van intelligentie in ontwikkeling is en iets is dat groeit gedurende je leven.

Wat gebeurt er als je een compliment krijgt?