Trots op ons Het Begint Bij Mij werkboek met Arabische vertaling!

Ongeveer een jaar geleden ontstond op een trainersdag het idee om een Arabisch werkboek te maken voor de oudertraining van Het Begint Bij Mij. Laila, een van onze trainers in Den Haag heeft de eerste twee bouwstenen vertaald. Vervolgens is Hala, een van onze trainers in Den Haag met ervaringskennis aan de slag gegaan met de vertaling van de rest van het werkboek.

Volgende week gaat Hala meteen aan de slag met dit werkboek, wanneer zij een training geeft aan moeders uit haar eigen gemeenschap. Drie andere trainers hebben ook al aangegeven dit najaar nog groepen ouders te gaan trainen met dit werkboek.

De reden dat wij als Peer3 onze tijd hierin investeren is dat we het belangrijk vinden om de training aan ALLE ouders aan te kunnen bieden. Naast aangepast materiaal hebben we hiervoor natuurlijk ook onze trainers nodig. Zij zijn als geen ander in staat om de training aan te passen aan de (behoefte van de) groep.

Nieuwsgierig naar dit werkboek en onze manier van werken? Neem contact op via info@peer3.nl of bel Hanne Peerenboom 06-41688173

 

Terug naar overzicht