93% ervaart dagelijks positieve invloed van training Het Begint Bij Mij

Al jaren krijgen wij de vraag of ons programma Het Begint Bij Mij wel evidence based is? Om die reden zijn we momenteel met het LUMC gestart met een onderzoek in Den Haag. Dus binnenkort hebben we officiële onderzoekresultaten!!

Om nu toch al iets te kunnen zeggen heb ik eens de tijd genomen om alle antwoorden van eindevaluaties van ouders op een rijtje te zetten. We evalueren namelijk al jaren gedurende en na de oudertrainingen. Dit doen we aan de hand van een digitale vragenlijst. We gebruiken de resultaten om te leren wat nog beter kan en inzicht te krijgen in wat ouders hebben geleerd.

En ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast ben door de resultaten. Maar liefst 66% van de ouders zegt veel positieve invloed te ervaren in zijn dagelijks leven! Een mooie bevestiging van we we natuurlijk zelf allang wisten: Het Begint Bij Mij zet bij een grote groep ouders een positieve verandering in gang. Toch mooi om dat zo in 1 overzicht te zien.

Lees jij liever ervaringsverhalen?? We hebben een heleboel interviews met ouders en trainers gehad en deze in korte verslagen op onze website staan.

Ervaringsverhalen Het Begint Bij Mij

Terug naar overzicht